29 Ağustos 2010 Pazar Posted by mindcrhyme | 16:11 -

Kocaman devrim.

U17'den beri yıldız

Manisa karşılaşmasından sonra LigTV'de Okan'ı izliyorum... Heyecandan kekeleyen, gülümsemesini gizleyemeyen, Mardinli Alkan ailesinin 18 yaşındaki oğlu Okan... Gökhan Gönül'ün yokluğunda aldığı formayı hak ettiğini cümle aleme ispat etmenin mutluluğu yüzüne kazınmış genç oyuncunun. O gülümsüyor, ben gülümsüyorum, hatta Twitter'ından okuduğumuz kadarıyla Alex gülümsüyor. Maçtan sonra kendisini internetten takip edenler için şu mesajı yolluyor kaptan, "Mutluyum!! Cunku 6 senedir ilk defa altyapidan gelisen bir genc gercek bir sans bularak kariyerine basladi."

"Kocaman'ın devrimi başladı" diye düşünmek istiyor insan. Santos'un yerine başlayan Caner'i yadırgayanınız oldu mu? Artık önümüzdeki zaman, ruhlarını Euro karşılığında kiralayan hayaletlerden ve yeteneksizlerden arınma zamanıdır. Manisa önünde Isaac'i kovalayamayan adamların yerine Dereağzı'ndan çocuklar yerleştirmek, Kocaman'ın bundan sonraki hamlesi olmalıdır. 

Biz taraftar olarak o çocuklara gereken sabrı gösteririz. En nihayetinde savunmacı diye Wagenhaus'ları, forvet diye Güiza'ları, orta saha oyuncusu diye Josico'ları, hoca diye Lorant'ları görmüş bir nesiliz biz. Kendi çocuklarımızı kucaklarız keyifle!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder